Jessvin ApS
Skovlunde Byvej 30A
2740 Skovlunde
TLF: +45 61 70 28 68
CVR: 38578901

Priser
Alle priser hos JessVin er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25%). Vin fra vores Skattekammer sælges under ordningen brugtmoms og der kan derfor ikke foretages fradrag for købsmoms på disse.

Bestilling
Du kan bestille via vores hjemmeside på info@jessvin.dk . Ordren er først endeligt bekræftet når der modtages faktura på mail. Afgivelse af en ordre forudsætter at du oprettes som kunde og minimum er fyldt 18 år.

Betaling
Betaling kan enten ske ved kort, kontant ved afhentning eller ved bankoverførsel forud for afhentning eller levering.

Betaling bliver først trukket når varen er afsendt.

CVR. 38578901

Bankforbindelse: Nykredit Bank
Reg: 5479
Konto: 0003977681

Mobilepay : +45 61702868

Afhentning / levering

Efter bekræftelse af din ordre vil den under normale omstændigheder blive fremsendt førstkommende mandag.

Bestilt og bekræftet vin kan også afhentes på vores lager efter nærmere aftale.

Du kan også vælge at få sendt vinen. Vi sender og sørger for korrekt emballering samt forsikring. Vores forsendelsespriser er simple:

Fragt : Ved køb af minimum 6 flasker er fragten 130 kr. til bro faste øer i Danmark.

Fragtpriser til Europa varierer i henhold til forsendelseland.

Alle bestillinger sendes med GLS, inden for 3-7 hverdage. Der tages forbehold for forlænget leveringstid, under ferieperioder.

Reklamation

Du bedes straks tjekke dine varer ved modtagelsen. Såfremt der måtte være anledning til reklamation, bedes dette gjort senest ved levering efter af fejlen er konstateret.

Ved køb har du 14 dagesfortrydelsesret og 2 års reklamationsret efter gældende købelov og leveringstid.

Fortrydelsesret:

Vi tilbyder 8 dages returret. Vi beder dig om at kontakte os, inden du returnerer varer.  Returnerede flasker skal tilbagesendes i original emballage og være i samme stand som på leveringstidpunktet. Du bedes ligeledes medsende din kvittering. Vi vil herefter tilbagebetale det fulde fakturabeløb.

Forbehold

Vi tager forbehold for enhver form for fejl i oplysninger på vores hjemmeside samt anden form for kommunikation. Herunder priser, årgange, producent etc. Endvidere tager vi forbehold for ændringer i afgifter samt udsolgte varer.

Vin solgt fra vores Skattekammer kan desværre hverken byttes eller returneres.

 Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:
http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@jessvin.dk

Tlf.: +45 6170 2868
E-mail: info@jessvin.dk
Skovlunde Byvej 30A
2740 Skovlunde